Ez a blog nem jött volna létre, ha nincs a 7. parancsolat.

Napi Demagóg

Napi Demagóg

Te adnál pénzt arra, hogy kifejezetten ciki legyél?

Nyugi, már adtál.

2017. március 27. - Demagog

Részlet Frank-Walter Steinmeier, Németország új államfőjének beiktatási beszédébéből: “Komolyan azt gondolja valaki, hogy a véres 20. század és két világháború tanulságaiból azt a következtetést kell levonnunk, hogy a világot majd a különutas megoldások és a nemzeti hevület régi mintái fogják békésebbé tenni? Az autoriter rendszerek iránti új rajongás, amint az Európa egyes részein látható, végül nem más, mint menekülés a múltba a jövőtől való félelem miatt.” - 

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Magyar adófizetőként és választóként kérem, hogy a Steinmeier szavait nehogy magára vegye! Ön az orosz Vladimirral, a török Receppel és az azeri Ilhammal tényleg a jövőt építi, mi, választói, ezt pontosan tudjuk, érezzük. A szirénhangokra, huhogókra meg ne is figyeljen! Kifejezetten hasznos és szimpatikus ötlet volt pl. pár napja a tiszteletre méltó baltás gyilkos Safarovot azonnal elengedő és belőle nemzeti hőst kreáló despota Ilham Aliyev azerbajdzsáni elnök kedves feleségét, Mehribar Aliyeva asszonyt kitüntetni a Magyar Érdemrend középkeresztjével. Külön üdvözlöm, hogy Anikó Asszony levélben is gratulált Mehribar Asszony elnökhelyettesi (!) kinevezéséhez, és hogy fáradságot nem kímélve elutazott ezért Azerbajdzsánba. Mi mindannyian büszkék vagyunk erre! Szerintünk az EU nekünk csak pénzt meg felvevőpiacot ad, de barátok sose leszünk, az nyilvánvaló! Jó lenne az adófizetők pénzén további diktátorok, despoták és tömeggyilkosok vezetők barátságát bebiztosítani, ezekben az EU-támogatásokkal terhelt időkben! Szerintem megfontolhatnánk Duterte venezuelai elnök úr, Teodoro Nguema Obiang Mangue Egyenlítői Guinea elnökének, és nem utolsó sorban Kim Jong-un elnök úrnak a kitüntetését is.

Aztán persze tutira lesznek olyanok, akik majd azt mondják, hogy pl. a Marks & Spencer, az Audi, a L’Oreal, a HSBC vagy a Lloyds szüneteltetik reklámtevékenységüket a Youtube-on, mert a videós platformon elhelyezett hirdetéseik igen gyakran szélsőséges nézeteket terjesztő egyéb videóanyagok környezetében jelentek meg. Ezen márkák pedig állítólag nem akarnak ilyen társaságban mutatkozni, féltik az imidzsüket, vagy mit.

Kérem Miniszterelnök Urat, ne dőljön be az ilyen szépelgő handabandának: kis hazánk nem egy márka, így az imidzse sem sérülhet. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidemagog.blog.hu/api/trackback/id/tr2512374261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása